Jumala parantaa

Jumala parantaa

Olen tuntenut itseni melkeimpä aina kristityksi, jolle ei koskaan tapahdu mitään. Mutta muutamien ihmeellisten asioiden kautta Jumala on osoittanut minulle, että meistä jokainen on ihmeellinen luomus ja Hänen viestinviejänsä.

Eräs suuri asia joka minulle henkilökohtaisesti on tapahtunut, on paniikkihäiriöstä parantuminen. Kärsin siitä n.7-8 vuotta. Tulin siis uskoon, ja huomasin että Jumala voi parantaa minut kyseisestä vaivasta. Usko kehittyi sydämessäni, ja tiesin, että jonain päivänä saan parantua! Kyllä tätäkin uskoa koeteltiin monet kerrat, mutta kuitenkin se oli Hän, joka piti kaiken kasassa. Itsestäni ei siihen ollut. Vuonna 2001 olin kuitenkin siviilipalveluskoulutuksessa Lapinjärvellä, ja tutustuin siellä moniin uskoviin veljiin. Kävimme erään veljen kanssa Loviisassa yksi ilta kirkossa, jossa oli puhumassa Pirkko Jalovaara. Hän oli ja on tunnettu henkilö. Kokouksen lopussa menin hänen esirukoiltavaksi. Pysyttelin pystyssä vaivoin, kun huomasin miten jalkani vatkasivat voimakkaasti. Muut ihmiset ympärilläni kaatuilivat, mutta skeptisesti suhtautuen minä pysyin pystyssä. Olisihan Jumala saanut minut kaataa jos tahtoi, mutta se oli Hänen asiansa. Sinä iltana rukoilin ja toivoin. Koko "loma" kuukauden koulutuksessa tuntui olevan kuin nakutettu elämäni varrelle. Pystyin yllättävää kyllä syömäänkin paremmin siellä, sekin asia oli minulle vaikeaa (ei ole enää!).

27.05.2001 menin silloisessa seurakunnassani kasteelle, 10 päivää Loviisan tapauksen jälkeen. Muutaman kuukauden kuluttua huomasin elämässäni tulleen muutoksen, jokin oli muuttunut. Siitä alkoi iloisen uutisen kailottaminen: olin parantunut! Sen Loviisan illan jälkeen en ole enää saanut ainuttakaan paniikkikohtausta. Se on poissa, täysin!

 

Marko Soini 2008Marko Soini
www.markosoini.net