Arjen ihmeitä

Arjen ihmeitä

Kaikenlaista mahtuu mukaan tähän uuteen elämään. Eräs huikea juttu oli se, kun tarvitsin uuden tietokoneen entisen rouskun tilalle. Tarvitsin sitä seurakunnan, harrastukseni ja työni ohessa, eikä vanhalla pärjännyt enää. Siispä aloin rukoilemaan. Rahaa minulle ei ollut, eikä ollu tietoakaan miten sen saisin. Kuitenkin rukoilin, ja lapsellisen yksinkertaisesti osallistuin Halpa-Hallin arvontaan, jossa oli palkintona kannettava tietokone. Repäisin kilpailun mainoksen ilmoitustaululleni, ja rukoilin silloin tällöin sen havaitessani. Tiesin että Jumalalle oli kaikki mahdollista. Eräänä päivänä pilailinkin muutamalle kaverille, että "ette sitten osallistu siihen kilpailuun, se on mun kone!". Nyt jälkeenpäin olen huomannut, että monet toimeni ja sanani olivatkin Jumalan asettaman uskon tuotosta. Silloin epäilin varmaankin enemmän kuin uskoin.

Eräänä päivänä olin porukoillani viettämässä päivää, kun puhelin soi. Tuntematon numero..."Onko Marko Soini? Kokkolan Halpa-Hallista hei, olette osallistuneet Finish-kilpailuun, ja olette onnellinen voittaja." En ollut uskoa korviani. Valtakunnallinen kilpailu noin kolmessakymmenessä myymälässä, yksi palkinto...tuhansia osaanottajia. Ja minä voitin. Aivan tajutonta! Palkintona oli Fujitsu-Siemensin AMILO L6825, arvo 1100€.

Tuon tapahtuman ansiosta pystyin alkaa tekemään palvelustyöni Jumalalle ja seurakunnalle tehokkaammin, ja myös oman työni ja harrastukseni. Tämäkin ihme osoitti sen, että Jumalalle ei mikään ole mahdotonta, ja että Hän pitää omiensa tarpeista ihmeellisesti huolen! Hänelle se ei ole temppu eikä mikään, meiltä se vaatii vain luottamista ja uskoa.

“Niinpä minä sanon teille: Mitä ikinä te rukouksessa pyydätte, uskokaa, että olette sen jo saaneet, ja se on teidän.” (Mark. 11:24)

"Ja tämä on se uskallus, joka meillä on häneen, että jos me jotakin anomme hänen tahtonsa mukaan, niin hän kuulee meitä." (1. Joh. 5:14)

"Ja jos me tiedämme hänen kuulevan meitä, mitä ikinä anommekin, niin tiedämme, että meillä myös on kaikki se, mitä olemme häneltä anoneet." (1. Joh. 5:15)

Marko Soini
www.markosoini.net